دمنوش دارچین و سیب ترش

به گزارش مجله آزمون اول، به گزارش زندگی امروزدمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از این دمنوش ، تمامی خواص سیب و دارچین را خواهید داشت .

دمنوش دارچین و سیب ترش

مواد مورد نیاز

آب سیب ترش: دوسوم پیمانه

چوب دارچین: 4 تکه

پودر دارچین: یک دوم ق چ

پودر زنجبیل: یک دوم ق چ

هل: 7 عدد

روش پخت:

چوب و پودر دارچین، پودر زنجبیل و هل را در آب سیب که از قبل گرم شده (در هنگام گرم کردن آب سیب دقت کنید که اگر بیش از حد حرارت بدهید شیرینی و عطر آن از بین می رود، تا 70 درجه سانتی گراد حرارت کافیست)، بریزید و به مدت 3 دقیقه روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید. سپس از صافی رد کرده و سرو کنید.

سیب ترش: مناسب برای بیماری های عصبی معده و از بین برنده تهوع

دارچین: مقوی کبد و اعصاب، خونساز، افزایش دهنده گردش خون و اشتها، کاهش دهنده کلسترول خون

زنجبیل: موثرترین گیاه برای از بین بردن تهوع و بهم ریختگی مزاج، از بین برنده درد مفاصل، مقوی برای کبد و مغز

هل: مقوی معده و سیستم گوارش، آرام بخش اعصاب، خوشبوکننده دهان و مقوی برای مغز

ابزاری که برای تهیه این نوشیدنی استفاده می شود فرنچ پرس نام دارد که وسیله ای برای تهیه قهوه و چای است. با استفاده از این ابزار می توانید تمام دم نوش های گیاهی دلخواه را دم کنید.

منبع:برترینها

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: زندگی روز
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 28007

به "دمنوش دارچین و سیب ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دمنوش دارچین و سیب ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید