طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

به گزارش وبلاگ روشن، لوبیا پلو با مرغ از ترکیب لوبیا سبز با مرغ و برنج تهیه می گردد. لوبیا پلو را معمولا با گوشت چرخ نموده یا گوشت تکه ای طبخ می کنیم، اما می توان آن را با گوشت مرغ نیز تهیه نموده و از طعمی جدید و خوشمزه لذت برد.

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

به گزارش وبلاگ روشن به نقل از ستاره ،اگر تمایل چندانی به خوردن گوشت قرمز ندارید و یا به دلیل بیماری هایی مانند نقرس، نمی توانید این نوع گوشت را بهره ببرید، می توانید آن را با سایر انواع گوشت جایگزین نمایید. البته گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز سالم تر است، از این رو پزشکان توصیه می نمایند که آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید و غذای مطبوعی چون لوبیا پلو را با مرغ طبخ نمایید.

مواد لازم لوبیا پلو

برنج500 گرم
سینه مرغ300 گرم
لوبیا سبز200 گرم
پیازیک عدد عظیم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
دارچین، زردچوبه، پودر سیر و نمکبه میزان لازم

طرز تهیه لوبیا پلو

  1. پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید تا طلایی گردد.
  2. لوبیا را بشویید و خرد کنید. ترجیحا طول تکه های لوبیا دو سانتیمتر باشد تا در هنگام پخت بیش از اندازه کوچک نگردد.

  3. لوبیا را با مقداری روغن اندکی تفت دهید تا در مابقی مراحل پخت، له نگردد.
  4. مرغ را خرد نموده و بشویید. توجه داشته باشید که تکه های مرغ نباید خیلی کوچک باشند.
  5. مرغ را پس از شستن در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
  6. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و مرغ را اضافه کنید.
  7. پیاز طلایی شده، فلفل سیاه یا قرمز، پودر سیر و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید. آنقدر تفت دهید که آب مرغ گرفته شده و رنگ آن تغییر کند.
  8. اکنون لوبیا را به مرغ اضافه نموده و نصف لیون آب بیفزایید.
  9. اجازه دهید مرغ و لوبیا بپزند و آب آنها تبخیر گردد.
  10. سپس رب گوجه فرنگی را نیز به مایه لوبیا پلو با مرغ اضافه کنید.
  11. در خاتمه دارچین و زعفران را اضافه نموده و مایه را از روی حرارت بردارید.
  12. برنج را آبکش کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و نان یا سیب زمینی ورقه شده قرار دهید، یک لایه برنج کف قابلمه اضافه کنید و مقداری از مایه ای که آماده نموده بودید را در لایه بعد قرار دهید و به همین ترتیب پیش بروید تا برنج و مایه تمام گردد.

  13. قابلمه را روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و درب آن را ببندید. استفاده از دم کنی را نباید فراموش کنید.
  14. پس از 10 دقیقه، یک شعله پخش کن روی شعله اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا برنج کاملا دم بکشد.

لوبیا پلو با مرغ آماده است، آن را در دیس بکشد و سرو کنید. در کنار این غذا می توانید از سالاد شیرای و ترشی هایی نظیر ترشی لیته و ... بهره ببرید. ترکیب رنگ سبز لوبیا و رنگ قرمز رب گوجه که با زعفران مخلوط شده است، آنقدر ظاهر این غذا را بی نظیر می نماید که به هیچ تزیینی نیاز نیست.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید