فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

به گزارش مجله آزمون اول، اگر هوس یک دسر مقوی کرده اید از شیر برنج غافل نشوید.

فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه

مواد لازم:

  • برنج نیم دانه: یک پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شکر: یک و نیم پیمانه
  • شیر پرچرب: یک لیتر
  • هل ساییده شده: یک قاشق چای خوری
  • خامه: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. برنج را از شب قبل خیس کنید.

2. برنج را با 2 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری نمک روی حرارت گذاشته و آنقدر بپزید تا برنج کاملا وا برود.

3. شیر را همراه خامه به برنج اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش آیند.

4. بعد از به جوش آمدن مواد، شکر و پودر هل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله مواد را کمی بچشید تا در صورت دلخواه، شکر بیشتری اضافه کنید.

5. حرارت را کم کرده و حدود 1 تا 2 ساعت صبر کنید تا شیربرنج کاملا جا بیفتد سپس گلاب را اضافه کنید.

6. بعد از این که شیربرنج کاملا جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

7. غذا را تا زمانی که داغ داغ است، در ظرفی مناسب بریزید و روی آن را با هرچیز که دوس دارید تزیین کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 20 آبان 1400 بروزرسانی: 20 آبان 1400 گردآورنده: quiz1.ir شناسه مطلب: 29326

به "فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن تهیه شیر برنج؛ دسری مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید